Home > Aanbevelingen

 

Iedere cliënt van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur ontvangt een uitnodiging voor het geven van een beoordeling als zijn zaak is afgerond. Hieronder lees je wat cliënten 

Eigenaar arbeidsbureau:

"Lydia van den Heuvel van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur heeft mij inmiddels een aantal keer uitstekend geholpen bij einde dienstverband (ontslag) en aanname van werknemers. Dat is altijd gegaan zoals zij dat vooraf had ingeschat. Ik raad Mensch Advocatuur aan."

Mart:

"Ik ben zeer tevreden over mijn contact ben vakkundig snel en realistisch geholpen"

Lambertus:

"Lydia heeft mij recentelijk uitstekend geholpen en bijgestaan bij de verstoorde arbeidsverhouding met mijn werkgever.
Vanaf het eerste contact voelde het goed en vertrouwd.
Lydia was altijd goed te bereiken en reageerde steeds snel op allerlei zaken en vragen.
Lydia is een fijne,vriendelijke en meedenkende advocate die zeer betrokken is.
De persoonlijke begeleiding, professionaliteit en goede adviezen wil ik hier dan ook graag benoemen.
Mede dankzij Lydia ben ik op een passende en goede manier met mijn werkgever uit elkaar gegaan.
Ik kan Mensch Advocatuur dan ook aan iedereen van harte aanbevelen."

Liane:

"Lydia heb ik ervaren als een toegankelijk persoon, die goed naar je luistert meedenkt, haar advies geeft en ook meegaat in de wensen van de klant.
Zij gaat doortastend te werk is altijd bereikbaar en reageert vlot. Ze verstaat haar vak, staat echt achter de klant en dat geeft vertrouwen.
Lydia, veel succes verder met Mensch!"

Dirk:

"Op 21/4 werd ik volkomen onverwacht op staande voet ontslagen door Wex Europe Services BV. Ik wist na 33 jaar dienstverband niet wat mij overkwam. Ik kwam met Lydia in contact en zij heeft mij gedurende het gehele traject van in totaal 4 maanden met raad en daad bijgestaan. Buiten het feit dat ze een zeer bekwame advocate is en altijd voor je klaar staat is zij ook een heel fijn persoon. De samenwerking was uiterst prettig en heeft uiteindelijk geresulteerd in het nietig verklaren van het ontslag en uitkering van de door de rechter bepaalde vergoedingen. Bedankt Lydia!"

Cecile:

"(..) hoe Lydia 'het vak' uitoefent. Met een ongekende scherpte die ik persoonlijk niet eerder heb gezien (..)"

Hoofd HR zorginstelling:

“Ik heb heel veel van Lydia geleerd, ze denkt mee en weet altijd heel goed de balans te vinden en het dan vervolgens briljant te verwoorden in de legio stukken die ze voor ons heeft gemaakt.”

Eigenaar restaurant:

"(..) Ik had een fors probleem met een werknemer. (..) alles perfect voor me opgesteld zodat alles snel en naar tevredenheid voor mij opgelost is. Mijn complimenten, heel top gedaan! (..)"

Frank:

"Topadvocaat. De beste beslissing die ik de laatste jaren genomen heb was het inhuren van Lydia van den Heuvel. Het behaalde resultaat is veel beter dan ik had durven dromen.. Lydia was zakelijk en professioneel wanneer dat nodig was, en vriendelijk en hulpvaardig waar het kan. Fijn om zo iemand te hebben die voor je knokt. Een absolute aanrader als je met een arbeidsrechtzaak te maken hebt."

n.jpg