Home > Lydia van den Heuvel

Advocaat Lydia van den Heuvel is de eigenaar van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur en is absoluut een arbeidsrechtspecialist.

 

 

 

 

 

 

 

(..) hoe Lydia 'het vak' uitoefent. Met een ongekende scherpte die ik persoonlijk niet eerder heb gezien (..)

Lydia als advocaat

Lydia heeft absoluut passie voor haar vak. Dus of Lydia nu adviseert, bemiddelt of procedeert, zij doet dat altijd met toewijding en veel enthousiasme. Zij gaat voor het beste resultaat. Dat is een resultaat dat juridisch kloppend is én past bij uw dagelijkse praktijk. Onderweg naar dat resultaat geeft Lydia alle benodigde uitleg en advies. Niet in onbegrijpelijke juridische taal, maar in normale woorden. Lydia wordt mede hierom door haar cliënten gezien als een prettige samenwerkingspartner.

Dat Lydia naast advocaat als eigenaar van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur ook ondernemer is, is voor haar cliënten uiteraard een grote plus. Zij weet wat een ondernemer drijft en hoe zijn wereld eruit ziet. Dat helpt u. Of u nu werkgever bent óf met uw werkgever een geschil heeft.

Lezingen, seminars en cursussen

Op verzoek geeft Lydia lezingen, seminars en cursussen over arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Hooggewaardeerde opleidingen en ruime ervaring

Haar eerste arbeidsrechtelijke werkervaring deed Lydia al tijdens haar studies op. Zo is zij in de bachelorfase van haar studies onder meer werkzaam geweest als juridisch adviseur bij Kennislink Juridisch Advies van Tilburg University en als consulent arbeidsrecht bij het Juridisch Adviescentrum van Abvakabo FNV in Zoetermeer. Daarnaast heeft Lydia arbeidsrechtelijke stages gelopen bij DAS Rechtsbijstand in Arnhem, BDO Arbeidsjuristen in 's-Hertogenbosch en Ovidius Law in Amsterdam.

 

Lydia heeft vervolgens de pre-master en master Sociaal Recht en Sociale Politiek aan de Universiteit van Tilburg in de avonden en weekenden gevolgd zodat zij tegelijkertijd als arbeidsjurist werkzaam kon zijn, eerst bij Ovidus Law in Amsterdam en daarna bij Snijders Advocaten in 's-Hertogenbosch. Na het afronden van de master Sociaal Recht en Sociale Politiek zette Lydia haar loopbaan bij Snijders Advocaten voort als advocaat. Volgens Lydia een prachtig vak!

 

In haar tijd bij Snijders Advocaten volgde Lydia uiteraard de beroepsopleiding voor advocaten. Tegelijkertijd volgde zij de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie om zich nog meer in het arbeidsrecht te specialiseren.

Kwaliteit verzekerd

Lydia staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd voor het arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht om daarvoor elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen (van de in totaal 20 verplicht te behalen opleidingspunten). Echter, net als in haar werk als advocaat zet Lydia ook als het gaat om het vergaren van kennis graag een stap extra. Lydia behaalt dan ook altijd veel meer opleidingspunten dan verplicht. Kwaliteit verzekerd!

Lidmaatschappen

n.jpg