Home > Team > Sara Mentink

Sara Mentink is bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur werkzaam als jurist.

Sara serieus_edited.jpg

 
 
 
 
 
 
 
(..) geïnteresseerd, snel van begrip, zorgvuldig, communicatief sterk en een prettige sparringpartner (..)"

Sara als jurist

Sara is ijverig en heeft een groot doorzettingsvermogen. Deze kwaliteiten komen Sara bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur goed van pas als zij zich samen met advocaat Lydia van den Heuvel inzet voor het behalen van het beste resultaat voor de cliënten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur.  

Lezingen, seminars en cursussen

Op verzoek geeft Sara samen met advocaat Lydia van den Heuvel lezingen, seminars en cursussen over arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Passie voor het arbeidsrecht

Sara's passie voor het arbeidsrecht is ontstaan tijdens haar studies. 

Na het aan de Radboud Universiteit behalen van de bachelor Recht & Management (wat neerkomt op een bachelor Rechtsgeleerdheid en een premaster Bedrijfskunde), heeft Sara ook de master Burgerlijk Recht behaald aan de Radboud Universiteit. In deze studies focuste Sara zich op het arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Sara bracht het geleerde ook meteen in de praktijk. Tijdens haar studies deed Sara namelijk al arbeidsrechtelijke werkervaring op. Zo zette Sara zich in voor Stichting Rechtswinkel Oss en de opleidingscommissie van Stichting Rechtswinkel Oss. Ook liep Sara stage bij Kaper Nooijen Advocaten in Eindhoven. Verder was Sara tijdens haar studies werkzaam als buitengriffier bij het

Gerechtshof 's- Hertogenbosch. Eén van raadsheren van het Gerechtshof 's-Hertogenbosch omschrijft Sara als “geïnteresseerd, zorgvuldig, communicatief sterk" en "een prettige sparringpartner".  

 

Na haar studies heeft Sara eerst gewerkt als jurist bij Stichting Achmea Rechtsbijstand te Tilburg en vervolgens bij Schelstraete Advocaten te 's-Hertogenbosch.

 

Door alle werkervaring die Sara inmiddels heeft weet Sara dat de arbeidsjuridische dienstverlening goed bij haar past. Sara wil zich bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur dan ook verder ontwikkelen tot advocaat.    

Contact met Sara

Sara is bereikbaar op haar persoonlijke telefoonnummer en e-mailadres. 

T: +31 (0) 6 51 39 47 98

E: sara@mensch-advocatuur.nl

n.jpg