top of page

Home > Over het kantoor
 
Mensch Arbeidsrecht Advocatuur is een advocatenkantoor dat hoogwaardige arbeidsjuridische diensten levert op basis van de volgende principes.

Toegankelijk

Bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur is de drempel laag, zijn de lijnen kort en is de stijl informeel. Jij hebt dus altijd direct contact met jouw arbeidsrechtspecialist via telefoon, e-mail of WhatsApp. 

Betrokken

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur is voor jou een juridisch partner en werkt dus met jou samen. Dat doet zij op een manier die bij jou en/of jouw onderneming past. Mensch Arbeidsrecht Advocatuur hoort daarom graag wat voor jou en/of jouw onderneming belangrijk is.  

Deskundig

Omdat Mensch Arbeidsrecht Advocatuur zich alleen met het arbeidsrecht bezighoudt en de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur hun kennis up-to-date houden heeft Mensch Arbeidsrecht Advocatuur een brede en diepgaande kennis van het arbeidsrecht zoals dat op dat moment geldt en is zij dus altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. 

Persoonlijk

Het arbeidsrecht draait natuurlijk om werkgevers en werknemers. Telkens moet rekening worden gehouden met hun wensen. Die zijn persoonlijk. Een advies of de aanpak van een geschil is dan ook altijd maatwerk. Het helpt daarbij dat Mensch Arbeidsrecht Advocatuur met zowel werkgevers als werknemers werkt en daardoor goed kan inschatten wat de ander drijft en haar aanpak daarop kan afstemmen. 

Praktisch

Ondanks haar uitgebreide kennis daarvan, zal Mensch Arbeidsrecht Advocatuur jou niet vermoeien met lange memo's over het arbeidsrecht en/of jouw zaak. Tenzij jij haar daarom vraagt natuurlijk. Adviezen van Mensch Arbeidsrecht zijn altijd zo kort als mogelijk, makkelijk leesbaar en met een duidelijke conclusie.

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur Den Bosch
bottom of page