Home > Team > Lydia van den Heuvel-Rijnierse

Advocaat Lydia van den Heuvel-Rijnierse is de eigenaar van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur en is absoluut een arbeidsrechtspecialist.

Lydia van den Heuvel

 
 
 
 
 
 
 
(..) hoe Lydia 'het vak' uitoefent. Met een ongekende scherpte die ik persoonlijk niet eerder heb gezien (..)"

Lydia als advocaat

Cliënten noemen Lydia in hun beoordelingen naast een “vakvrouw” en een “zeer bekwame advocate” ook “snel”, “vriendelijk”, “betrokken” en “een echte vechter".  Dit ook precies hoe Lydia als advocaat wil zijn. 

Lezingen, seminars en cursussen

Op verzoek geeft Lydia lezingen, seminars en cursussen over arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Hooggewaardeerde opleidingen en ruime ervaring

Haar eerste arbeidsrechtelijke werkervaring deed Lydia al tijdens haar studies op. Zo is zij in de bachelorfase van haar studies onder meer werkzaam geweest als juridisch adviseur bij Kennislink Juridisch Advies van Tilburg University en als consulent arbeidsrecht bij het Juridisch Adviescentrum van Abvakabo FNV in Zoetermeer. Daarnaast heeft Lydia arbeidsrechtelijke stages gelopen bij DAS Rechtsbijstand in Arnhem, BDO Arbeidsjuristen in 's-Hertogenbosch en Ovidius Law in Amsterdam.

 

Lydia heeft vervolgens de pre-master en master Sociaal Recht en Sociale Politiek aan de Universiteit van Tilburg in de avonden en weekenden gevolgd zodat zij tegelijkertijd als arbeidsjurist werkzaam kon zijn, eerst bij Ovidus Law in Amsterdam en daarna bij Snijders Advocaten in 's-Hertogenbosch. Na het afronden van de master Sociaal Recht en Sociale Politiek zette Lydia haar loopbaan bij Snijders Advocaten voort als advocaat. Volgens Lydia een prachtig vak!

 

In haar tijd bij Snijders Advocaten volgde Lydia uiteraard de beroepsopleiding voor advocaten. Tegelijkertijd volgde zij de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie om zich nog meer in het arbeidsrecht te specialiseren. Lydia is voor deze postdoctorale specialisatieopleiding geslaagd met het cijfer 8,5. 

Kwaliteit verzekerd

Lydia staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd voor het arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht om daarvoor elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen (van de in totaal 20 verplicht te behalen opleidingspunten). Echter, net als in haar werk als advocaat zet Lydia ook als het gaat om het vergaren van kennis graag een stap extra. Lydia behaalt dan ook altijd veel meer opleidingspunten dan verplicht. Kwaliteit verzekerd!

Lidmaatschappen

Contact met Lydia 

Lydia is bereikbaar op haar persoonlijke telefoonnummer en e-mailadres. 

T: +31 (0) 6 218 988 75

E: lydia@mensch-advocatuur.nl

Lidmaatschappen

n.jpg