top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Binnenkort bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur aan de lunchtafel?

30 augustus 2022

Lydia van den Heuvel advocaat Den Bosch Mensch Arbeidsrecht Advocatuur locatie vestiging

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur houdt kantoor aan de Vughterstraat 246 in ‘s-Hertogenbosch. Zoals aan de logo-stickers op de ramen te zien is, is ook één van de kantoren van Daan hier gevestigd.


Mensch Arbeidsrecht Advocatuur en Daan hebben natuurlijk eigen werkruimtes. kantoorhond George loopt hiertussen heen en weer. Lunchen doen Mensch Arbeidsrecht Advocatuur en Daan samen. In het kantoor van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur en Daan is het dus altijd Brabantse gezelligheid. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken.


Daan is namelijk op zoek naar een Recruiter Onderwijs en een Accountmanager Onderwijs. Neem bij interesse contact op met Bram Rijnierse-van den Heuvel.Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page