top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Boodschappen voor de voedselbank

3 februari 2022

Geweldig! Verbinding binnen het arrondissement Oost-Brabant. Met dank aan Orde van Advocaten Oost-Brabant. Advocaten die bij de bingo (tijdens de digitale nieuwjaarsborrel) een valse bingo hadden werd gevraagd om een tas met boodschappen aan de Voedselbank te doneren. Spontaan zijn ook advocatenkantoren en advocaten zonder valse bingo boodschappen gaan doneren. Zo ook Mensch Arbeidsrecht Advocatuur (in een Mensch Arbeidsrecht Advocatuur-tasje dat hergebruikt kan worden). De mogelijkheid van het doneren van de boodschappen is niet voorbehouden aan advocatenkantoren en advocaten. Iedereen mag dit doen. Doe jij ook mee? De boodschappen kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur worden afgegeven bij het bureau van de Orde van Advocaten aan de Leeghwaterlaan 26 in 's-Hertogenbosch. Hiervoor is géén afspraak nodig. Let erop dat de boodschappen lang houdbaar zijn.

Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page