top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

De boodschappen-donaties in beeld gebracht door het Advocatenblad

21 maart 2022

Het Advocateblad heeft de donaties van boodschappen door advocatenkantoren en advocaten van het arrondissement Oost-Brabant aan de Voedselbank in beeld gebracht. Een geweldige actie en een leuk artikel! Advocaten die bij de bingo (tijdens de digitale nieuwjaarsborrel) een valse bingo hadden werd gevraagd om een tas met boodschappen aan de Voedselbank te doneren. Spontaan zijn ook advocatenkantoren en advocaten zonder valse bingo boodschappen gaan doneren. Mensch Arbeidsrecht Advocatuur natuurlijk ook. Iedereen mag boodschappen doneren. Doe jij ook mee? De boodschappen kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur worden afgegeven bij het bureau van de Orde van Advocaten aan de Leeghwaterlaan 26 in 's-Hertogenbosch. Hiervoor is géén afspraak nodig. Let erop dat de boodschappen lang houdbaar zijn.

Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page