top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Even voorstellen: Marienjo Floors

25 mei 2022

Dit is Marienjo Floors. Marienjo is sinds vorige week werkzaam bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur. Marienjo is al ruim 10 jaar als arbeidsrechtjurist werkzaam voor werkgevers en werknemers. Marienjo werkte onder meer bij CNV Publiek Zaak en via Eiffel B.V. bij tal van organisaties, waaronder rechtsbijstandsverzekeraars en vakbonden. Ook werkte Marienjo daar intern voor Legal Office. Net voordat Marienjo bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur aan de slag ging was hij als arbeidsrechtjurist werkzaam bij Stichting VIGO Groep in Nijmegen. Marienjo’s kennis van het arbeidsrecht is altijd up-to-date. Marienjo leest namelijk veel arbeidsrechtelijke artikelen en jurisprudentie en volgt veel webinars en podcasts over arbeidsrechtelijke onderwerpen. Ook in zijn vrije tijd! Marienjo bezit naast arbeidsrechtelijke kennis alle eigenschappen die een uitstekend arbeidsrechtjurist moet hebben. Zo is Marienjo onder meer deskundig, vriendelijk, betrokken, gedreven en oplossingsgericht. Het is logisch dat Lydia van den Heuvel-Rijnierse blij is dat Marienjo er is! Lees hier meer over Marienjo. Tip: Marienjo deelt zijn kennis van het arbeidsrecht regelmatig via LinkedIn en gaat op dit platform ook graag met anderen in gesprek over arbeidsrechtelijke onderwerpen. Volg hem gerust.

Commentaires


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page