top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Even voorstellen: Sara Mentink

6 oktober 2021

Dit is Sara Mentink. Sara is sinds enkele dagen werkzaam bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur.


Sara is ijverig en heeft een groot doorzettingsvermogen. Deze kwaliteiten komen Sara bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur goed van pas als zij zich samen met advocaat Lydia van den Heuvel inzet voor het behalen van het beste resultaat voor de cliënten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur.


Sara’s keuze voor Mensch Arbeidsrecht Advocatuur komt niet uit de lucht vallen. Sara houdt zich namelijk al lange tijd bezig met het arbeidsrecht.


Zo focuste Sara zich tijdens haar studies Recht & Management (wat neerkomt op een bachelor Rechtsgeleerdheid en een premaster Bedrijfskunde) en Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit al op het arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. En het geleerde bracht Sara meteen in de praktijk. Tijdens haar studies deed Sara namelijk al arbeidsrechtelijke werkervaring op. Zo zette Sara zich in voor Stichting Rechtswinkel Oss en de opleidingscommissie van Stichting Rechtswinkel Oss. Ook liep Sara stage bij Kaper Nooijen Advocaten in Eindhoven. Verder was Sara tijdens haar studies werkzaam als buitengriffier bij het Gerechtshof 's- Hertogenbosch. Eén van raadsheren van het Gerechtshof 's-Hertogenbosch omschrijft Sara als “geïnteresseerd, zorgvuldig, communicatief sterk" en "een prettige sparringpartner". Na haar studies heeft Sara eerst gewerkt als jurist bij Stichting Achmea Rechtsbijstand te Tilburg en vervolgens bij Schelstraete Advocaten te 's-Hertogenbosch.


Het mag duidelijk zijn dat Sara een aanwinst is voor Mensch Arbeidsrecht Advocatuur.


Lees hier meer over Sara.

Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page