top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

De kortgedingrechter is het met Marienjo en Lydia eens

10 april 2024

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur Den Bosch lydia van den heuvel azc Mövenpick Hotel Pettelaarpark advocaat arbeidsrecht media Brabants dagblad AZC Den Bosch Marienjo Floors

De kortgedingrechter is het met Marienjo Floors en Lydia van den Heuvel-Rijnierse eens: Een asielzoekerscentrum ('AZC') is geen hotel en daarom was er geen ‘overgang van onderneming’. De werknemers die werkzaam waren in het Mövenpick Hotel dat tot 1 januari 2024 op het Pettelaarpark te ’s-Hertogenbosch werd geëxploiteerd zijn daarom niet van rechtswege in dienst gekomen bij de onderneming die het gebouw waarin het Mövenpick Hotel werd geëxploiteerd nu onderverhuurt aan het Centraal Orgaan opvang asielzoekers voor de exploitatie van een AZC.


Hier lees je meer over de zaak en hier lees je het artikel van Brabants Dagblad over de uitspraak van de kortgedingrechter.Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.

Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page