top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

In de krant!

5 september 2023

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur Lydia van den Heuvel ontslag transitievergoeding billijke vergoeding

Het Brabants Dagblad besteedt zowel in de papieren als de digitale krant aandacht aan de zaak waarmee Lydia van den Heuvel-Rijnierse en Marienjo Floors vorige week voor de rechter stonden.


Lydia en Marienjo stonden de werknemer van A. Jansen B.V. bij. A. Jansen B.V. verzocht de rechter om ontbinding van de arbeidsovereenkomst met de werknemer wegens een verstoorde arbeidsrelatie, disfunctioneren of een combinatie van die twee. Lydia en Marienjo verzochten namens de werknemer om het verzoek van A. Jansen B.V. af te wijzen en, in plaats daarvan, de arbeidsovereenkomst te ontbinden wegens het door A. Jansen B.V. ten opzichte van de werknemer ernstig verwijtbaar handelen. Ook verzochten Lydia en Marienjo namens de werknemer om A. Jansen B.V. te veroordelen tot betaling van de transitievergoeding en een billijke vergoeding aan de werknemer. De rechter liet tijdens de rechtszitting al weten dat het verzoek van A. Jansen B.V. zou worden afgewezen en de verzoeken van de werknemer zouden worden toegewezen. Partijen hebben vervolgens een minnelijke regeling getroffen die onder meer inhoudt dat A. Jansen B.V. aan de werknemer € 85.000,= moet betalen.


Lees het hele artikel hier.

Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page