top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Gestructureerde feedback

3 maart 2021

Hoge kwaliteit specialist Lydia van den Heuvel advocaat Den Bosch Mensch Arbeidsrecht Advocatuur

Naast juridische opleidingspunten moeten advocaten van de Nederlandse orde van advocaten ook niet-juridische opleidingspunten behalen door deelname aan gestructureerde feedback. Advocaat Lydia van den Heuvel-Rijnierse heeft gekozen voor twee vormen van gestructureerde feedback; gestructureerd intercollegiaal overleg en intervisie. Het gestructureerd intercollegiaal overleg houdt in dat Lydia periodiek met advocaten van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten van gedachten wisselt over arbeidsrechtelijke onderwerpen. De intervisie houdt in dat Lydia periodiek met de advocaten met wie Lydia de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie volgde overlegt over vraagstukken die zijn gerelateerd aan het werk van een arbeidsrechtsadvocaat. Dit wordt gedaan onder begeleiding van een door de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland erkende intervisiegespreksleider. Los van deze verplichtingen vindt Lydia het ook prettig om zo nu en dan informeel met andere advocaten en juristen te sparren. Lydia doet dit met advocaten en juristen uit haar netwerk. En vice versa. Recent dacht Lydia nog mee over de aanpak van een ontslagzaak. Als dank daarvoor werd zij verrast met een High Tea/Food Box van So Yummy Den Bosch. Dat was natuurlijk niet nodig, maar wel erg lekker!

Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page