top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Lydia gastdocent voor de leerlingen van groep 7

23 november 2020

Lydia van den Heuvel advocaat Den Bosch gastdocent IMC basisMensch Arbeidsrecht Advocatuur

Vanochtend stond advocaat Lydia van den Heuvel-Rijnierse niet als advocaat voor de rechter, maar als vrijwillige gastdocent van IMC Basis voor de leerlingen van groep 7 van Kindcentrum De Spingplank. Wat een eer!

IMC Basis is een organisatie die als doel heeft leerlingen van alle sociale klassen en van alle schoolniveaus zó op te leiden dat ze gemotiveerd een maatschappelijke rol kunnen innemen. Dat tracht IMC Basis te bereiken door enthousiasmerende vakexperts in te zetten als gastdocent en de leerlingen mee te laten nemen in hun beroepswereld.

Lydia nam de leerlingen mee in de wereld van de advocatuur. Dat deed zij door daarover vertellen en met de leerlingen rechtszittingen na te spelen.

Het was een ontzettend leuke ochtend en als dank voor de gastles kreeg Lydia deze leuke kaart en pot met lekkere dropjes.

Comentarios


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page