top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor werkgevers en werknemers

12 mei 2020

Lydia van den Heuvel advocaat Den Bosch Mensch Arbeidsrecht Advocatuur

Het werkt wel zo lekker als de neuzen van werkgever en werknemer

dezelfde kant op staan. Mensch Arbeidsrecht Advocatuur helpt om dat zo te houden. En als u onverhoopt niet meer dezelfde kant op kijkt, misschien zelfs al tegenover elkaar staat, helpt Mensch Arbeidsrecht Advocatuur u snel en zakelijk aan een praktische oplossing. Mensch Arbeidsrecht Advocatuur adviseert, bemiddelt en procedeert namelijk over alles wat met arbeidsrecht te maken heeft (zoals ontslag). Dat doet zij op deskundige wijze en met oog voor méér dan alleen de regels die het arbeidsrecht maken. U heeft daarbij direct contact met uw advocaat via telefoon, e-mail of WhatsApp. Dat past bij Mensch Arbeidsrecht Advocatuur. En is wel zo makkelijk.

Lees hier meer over het kantoor.

Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page