top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Wat een mooie afsluiting van de week en een goed begin van het weekend!

24 juli 2020

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur ontslag op staande voet

Het UWV heeft besloten om het verzoek van een werkgever om toestemming voor bedrijfseconomisch ontslag van een werknemer, een cliënt van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur, af te wijzen. De werkgever mag de werknemer dus niet ontslaan. Advocaat Lydia van den Heuvel-Rijnierse had namens de werknemer bezwaar gemaakt tegen het verlenen van de toestemming voor het bedrijfseconomisch ontslag. Onder meer omdat het verzoek van de werkgever alleen was gebaseerd op angst voor een slechte financiële situatie in de toekomst vanwege corona en de werkgever niet voldoende aannemelijk had gemaakt dat sprake is van een bedrijfseconomische reden voor ontslag. Het UWV is het daarmee eens. Een heel terechte beslissing!


Comments


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page