top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Werknemers verplichten om in een bepaalde periode vakantiedagen op te nemen?

23 juli 2020

Werknemers verplichten om in een bepaalde periode vakantiedagen op te nemen? Door velen wordt gedacht dat dit niet kan omdat de wet dit niet toestaat. Nader onderzoek door Vos (wetenschappelijk docent aan de Erasmus School of Law en promotieonderzoeker naar vakantiewetgeving) wijst echter uit dat er juridisch best wel mogelijkheden zijn om werknemers te verplichten in een bepaalde periode vakantiedagen op te nemen. Advocatie sprak hem hierover.

Is het dus wenselijk dat werknemers hun vakantiedagen in een bepaalde periode opnemen, dan bieden de door Vos gevonden mogelijkheden wellicht soelaas. Mensch Arbeidsrecht Advocatuur kan helpen om dat te bepalen.


Kommentare


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page