top of page

HomeActualiteiten > Bericht

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur deelt op haar website en socialmedia-accounts regelmatig informatie over het kantoor en het arbeidsrecht. Hieronder één van die berichten.

Voorkom stuwmeer aan vakantiedagen

26 januari 2024

Mensch Arbeidsrecht Advocatuur wettelijke vakantiedagen vervallen vervaltermijn verjaring verjaringstermijn bovenwettelijke vakantiedagen verjaren vervallen 1 januari 1 juli Lydia van den Heuvel-Rijnierse

Wettelijke vakantiedagen vervallen niet zomaar op 1 juli 2024. Werkgevers die een stuwmeer aan wettelijke vakantiedagen willen voorkomen doen er verstandig aan om op korte termijn het volgende te doen.


- Werknemers informeren over hun in 2023 opgebouwde wettelijke vakantierechten; en

- Werknemers in staat stellen om de in 2023 opgebouwde maar nog niet gebruikte wettelijke vakantierechten vóór 1 juli 2024 te gebruiken; en

- Werknemers te laten weten dat de in 2023 opgebouwde maar nog niet gebruikte wettelijke vakantierechten met ingang van 1 juli 2024 vervallen als ze niet nog worden gebruikt.


Hoe dit precies zit, lees je in dit eerder al op deze website gepubliceerde bericht. Hoe het zit met bovenwettelijke vakantiedagen lees je in dit eerder al gepubliceerde bericht.


Op de foto: Kantoorhond George tijdens zijn vakantie in Oostenrijk.

Commentaires


Meer weten over dit onderwerp? 

Neem contact op met één van de arbeidsrechtspecialisten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur voor meer informatie over dit onderwerp of andere vragen op het gebied van het arbeidsrecht. 

Alle berichten 

Alle berichten van Mensch Arbeidsrecht Advocatuur vind je hier.

Blijf op de hoogte

Volg Mensch Arbeidsrecht Advocatuur op LinkedIn, Facebook en/of Instagram als jij ook op de hoogte wilt blijven. 

n.jpg
bottom of page